ЦЪРКВА НА АДВЕНТИСТИТЕ ОТ СЕДМИЯ ДЕН     
ВРАЦА                                    

Начало

Добре дошли на сайта на Адвентната църква в град Враца. Целта му е да запознае обществеността и всеки заинтересован с нашата вяра и дейност. Чрез него вие може да осъществите личен контакт с нас и да зададете всички въпроси, които ви вълнуват.

Основната ни цел като Християнска църква е да изпълняваме поръчението на нашия Господ Исус Христос: “научете всичките народи и кръщавайте ги..., като ги учите да пазят всичко, което съм ви заповядал” (Мат.28:19, 20). За да изпълним тази цел ние организираме различни курсове и мероприятия - семинари, здравни изложения и други и ви каним да присъствате на тях и да се информирате за предстоящите събития.

Свържете се с нас, ако желаете безплатен курс за изучаване на Библията или ако желаете да получите безплатна библейска литература.

Ред на богослуженията

Лятно часово време
Петък вечер: 19.00
Събота сутрин: 09.30
Събота вечер: 18.00     

Зимно часово време
Петък вечер: 18.00
Събота сутрин: 09.30
Събота вечер: 17.00   

Актуална информация

Всички актуални събития, курсове, мероприятия, снимки, клипове, както и други полезни материали може да намерите в нашия профил във FACEBOOK.

Facebook (произнася се Фейсбук) е безплатна социална мрежа. Т.е. социална структура от хора или организации, свързани в отношения като приятелство, роднинство, идеи, виждания, традиции, финансови отношения и други.

Настоящият сайт на църквата е осъвременяване и обновяване на стария сайт, до чието съдържание имате достъп от основното меню. Имформацията в него отдавна не е актуална, но сме го запазили като историческа справка и източник на полезни материали.


Къде да ни намерите...


щракнете за
по-голям размер

 

Във Враца
В близост до ЖП гарата  се намира един паметник на лъв. Преминавате край него и след края на тревната площ, в която е разположен паметникът, завивате наляво и тръгвате по широка улица - "Александър Стамболийски", в посока към балкана. На около 250 метра от лявата Ви страна, (подминавайки училище "Отец Паисий" и зад автобусната спирка) се намира оградата на ЦАСД Враца - № 8А.

В България
Само на 116км от София, на 309м надморска височина, град Враца е разположен в полите на Стара планина сред природа, благословена от Господ и изумяваща със своята красота. Река Лева спокойно лъкатуши в подножието на балкана, а отгоре страховитите скали са надвиснали като покрив.